Print je eigen verjaardagskalender

We wilden er toch aan: zo’n papieren verjaardagskalender waar je niet om heen kunt als je de koelkast open doet en waardoor je echt geen verjaardag meer vergeet. Maar kopen of printen?

Na een tijdje zoeken op internet genoeg “free printables” gevonden met allemaal een eigen stijltje. Leuk, maar net niet het fontje, kleurtje of vormpje dat ik zocht. Dus waarom niet zelf één maken?

Printable birthday calendar | door HvanHeleen

Zo gezegd, zo gedaan. De afbeeldingen zijn gratis vectoren, de fonts die ik heb gebruikt zijn de gratis Lapland Light en Archistico Bold. Lang leve de ontwerpers en illustratoren die nog gratis mooie dingen maken.

Printable birthday calendar | door HvanHeleen

Voor wat, hoort wat en dus wil ik ook jullie mijn kalender niet onthouden. Uiteindelijk heb ik zelfs twee kalenders gemaakt, want fietsliefhebbers en snorfans zijn niet per se dezelfde mensen.

Klik hier om de cycling kalender te downloaden, dit is de Engelstalige versie. Voor de moustache kalender klik je hier en voor de Engelstalige variant hier. Printinstructies staan in de pdf. Mocht je een foutje ontdekken of wat willen weten over de bronbestanden en vectoren, stuur me dan een berichtje. Veel plezier ermee!

Advertentie

Een gedachte over “Print je eigen verjaardagskalender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s