Wat veel mensen helaas vergeten, is dat we ooit ook zonder pannenkoekenmix hebben gekookt. Dus bij deze, de “originele” mix om pannenkoeken te maken. Niet heel moeilijk, maar wel veel en veel smakelijker.
Wat veel mensen helaas vergeten, is dat we ooit ook zonder pannenkoekenmix hebben gekookt. Dus bij deze, de “originele” mix om pannenkoeken te maken. Niet heel moeilijk, maar wel veel en veel smakelijker.
Super makkelijk! Is dat gewone bloem, of zelfrijzend? en als ik er bier bij doe, moet ik dan minder melk gebruiken?
Gewone bloem gebruik je voor Hollandse pannenkoeken of crêpes. Als je meer van de Amerikaanse pancakes houdt, neem je zelfrijzend bakmeel. Wordt ’t iets luchtiger maar ook dikker van.
Bier kun je ook gebruiken om het beslag luchtig te maken. Mijn vader gebruikt altijd een scheutje bruinbier hiervoor. Maar inderdaad, als je bier toevoegt, doe je er iets minder melk bij om te zorgen dat je beslag dik genoeg blijft!
Smakelijk!